Idag har vi fått in nudlar och spaghetti gjorda på konjaksrotsmjöl och havrefibrer. Glutenfria, ekologiska och lågt kolhydratinnehåll. Med spänning gjorde jag en liten nudelrätt som tog 5 minuter. Å vet ni! Det smakade precis som vanliga nudlar (sånna med en liten kryddpåse) fast så mycket godare!

Jag sköljde av dom, stekte i stekpanna, smulade över en ekologisk buljongtärning och la i en påse spenat. När spenaten mjuknat rev jag över parmesanost. Kanongott och så enkelt! Vår testpanel som för dagen bestod av våra 16 månaders pojkar gillade dom starkt!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

%d bloggare gillar detta: