Vad finns i vårt ”hemliga” skåp egentligen?

I vår butik har vi ett litet glasskåp där vi har en del specialprodukter som vi gärna vill att ni rådfrågar oss innan ni köper. Dessa är till för dig som inte riktigt känner dig på topp och behöver ge kroppen stöd ex vid hormonella förändringar eller vid stressiga/jobbiga stunder i livet då du känner att du mentalt inte är i balans.

De produkter vi har är av mycket god kvalitet, hårt kontrollerade och innehåller bara bra ämnen med bra upptag och inga fyllnadsmedel eller annat skräp. Hör gärna av dig till oss om du vill beta mer om dessa. Du som är kund hos Jana får 10% rabatt på det som finns i ”hemliga skåpet”.

Om du är intresserad av privat rådgivning hittar du mer info om det här.

Mer om aminosyror och dess effekter hittar du här.

L-tyrosin- aminosyra som behövs för en normal sköldkörtelfunktion och är en byggsten för vår signalsubstans dopamin som bla är viktigt för att vi ska känna motivation.

5htp- innehåller aminosyran tryptofan som är byggsten för vår signalsubstans Serotonin som bla gör att vi kan känna glädje och är tillfreds med oss själva och vår tillvaro.

Deproloft HC – en slags multivitamin som verkar både stämningshöjande, energigivande och lugnande. Innehåller aktiva b-vitaminer, jod, L-tyrosin (se ovan) och 5htp (se ovan) samt  GABA som skyddar mot stress och rosenrot som är energigivande.

Meta balance – innehåller ämnen som är hormonbalanserande för dig i klimakteriet.

MetaFem – multivitamin för dig i och efter klimakteriet. Innehåller vitaminer och mineraler samt ämnen som är hormonbalanserande.

Dessa kan tas var för sig eller tillsammans.

Basic prenatal – en multivitamin för dig som är gravid eller ammar.

Quercetin Phytosone – innehåller histaminhämmande ämnen som lindrar allergiska besvär av ex. pollen

Biogest – innehåller matsmältningsenzymer och saltsyra. Passar dig som har matsmältningsbesvär och känsla av magkatarr. Många har idag för lite saltsyra pga stress och denna produkt tas i samband med måltid.

Melaton 3 – för dig som har insomningsproblem. Denna tillsammans med GABA brukar göra susen.

Phytosone – multivitamin för dig som har ett högt tempo och behöver stötta din kropp. Innehåller ämnen som skyddar mot stress som ex. C-vitamin, B-vitaminer, Zink, Ashwaganda, ingefära, lakritsrot.

GABA – innehåller ett ämne som ökar din kropps egna lugn och ro system. Fungerar lugnande utan att göra dig trött. Fungerar mkt bra mot stress och ångestproblem samt vid humörsvängningar.

Adrenal cortex – innehåller binjurebark och är ett stöd för dig som är eller har varit utmattad. Ger mentalt lugn och energi.

Cortrex – multivitamin för dig som är eller har varit utmattad. Innehåller både lakritsrot, binjurebark och binjuremärg samt binjurestärkande vitaminer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s