Allt Ă€r upp och ner men mest upp đŸ€Ș

Det Àr verkligen en kaotiskt tid just nu pÄ mÄnga sÀtt. Corona pÄverkar sÄklart allt frÄn barnens skolgÄng till arbete och den sociala samvaron som man Àr van vid men mitt i allt det sÄ Àr det sÄ mycket roligt som hÀnder!

Vi har flyttat in hos FjÀllmassage och Tyroma pÄ Mommagatan 2 och vi Äterkommer med vilka tider vi kommer ha butiken bemannad. Annars kan ni alltid boka en massagetid hos Tove eller Christin och passa pÄ att handla samtidigt. Vi kör Swish betalning precis som innan.

Jag har under senaste veckorna haft en hel konsultationer och det har varit sĂ„ kul! Klimakterie, PCOS, endometrios, diabetes, Chrons, Ulcerös kolit, IBS, depression, stress, viktminskning och viktökning har stĂ„tt pĂ„ agendan, det Ă€r fantastiskt spĂ€nnande att fundera pĂ„ orsaker och lösningar tillsammans med er. Tack alla som ger mig förtroende att fĂ„ följa er pĂ„ er resa. ❀ Under kommande veckor har jag fler bokningsbara tider. Hör av er via mail och om ni inte vill trĂ€ffas kan vi lösa det via Skype eller telefon.

Utöver detta har jag dessutom startat igÄng Vinnarkonceptet för ett peppat gÀng pÄ Afry Kiruna. Vi har startat med en inspirationsförelÀsning om kost/nÀring och motion som Àr startskottet för den aktivitet som de kommer köra under de kommande 12 veckorna.

Vinnarkonceptet bestĂ„r av tvĂ„ delar- Aktivitet dĂ€r de ska försöka fĂ„ ihop sĂ„ mĂ„nga 30 min aktiviteter som möjligt och Fysik dĂ€r de fĂ„r poĂ€ng för fysisk förbĂ€ttring (minskad fett% och ökad muskelmassa). Ca 20 pers i Kiruna deltog i onsdags och nĂ€sta vecka Ă€r det dags att starta igĂ„ng deras kollegor i GĂ€llivare. Jag gissar pĂ„ en hĂ„rd kamp mellan deltagarna 😃

Jag hoppas ni alla dĂ€r ute försöker njuta av vĂ„ren och se allt det fina och underbara vi har runt omkring oss. SĂ€tt dig pĂ„ din balkong med en bok och en kopp te om du inte kommer ut. LĂ„t solen lysa pĂ„ dig ❀❀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg pÄ WordPress.com

%d bloggare gillar detta: