För snart tre år sedan slog jag och min man vad om att jag inte skulle klippa håret på två år. Jag som alltid haft superkort hår har aldrig orkat spara ut håret ordentligt men en vadslagning kan man ju inte förlora! Nu snart tre år senare börjar jag lära mig hur jag ska ta hand om kalufsen. Jag har senaste tre åren använt ekologiska hårprodukter men var nu sugen på nopoo! Inget schampoo och balsam alls! Kan det funka? Nu har det gått två veckor och jag älskar det! Jag tvättar alltid håret en ggr per vecka (klarar 7 dagar trots 3-4 svettiga träningspass) och nu bara med Aleppo tvål – lite ”gnekigt” känns håret då men sen avslutar jag med att skölja håret med sk surskölj på torkad kamomill och hibiskus från kemikalieklok som jag låtit ligga i en tesil i varm vatten och håller över håret. Nu känns håret mycket mjukare! Och när det torkat är det såå fint och tovar inte alls som tidigare! Trodde aldrig detta skulle vara så enkelt och såå bra! I love it! Dessutom har jag nu slutat torka håret med frottéhanduk och använder ett örngott av bomull istället. Spännande! Kanske jag behåller håret långt ett tag till 😊 Läs mer på kemikalieklok ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

%d bloggare gillar detta: