Sen jag Ă„t den hĂ€r efterrĂ€tten hos min bĂ€sta Jana sĂ„ har jag gjort den massevis med gĂ„nger och varierat toppingar i oĂ€ndlighet, men den blir alltid lika bra och grundreceptet till sjĂ€lva kakan Ă€r alltid detsamma đ

Black bean brownie med kokostĂ€cke đ
- 2 pkt svarta bönor (gÄr ocksÄ bra med 1 pkt kidney och 1 pkt svarta)
- 150 gram mörk choklad
- 150 gram smör
- 1 dl kokossocker + 1/2 dl honung
- 1 tsk bakpulver
- 1 dl havremjöl
- 1 dl havregryn
- 1/2 tsk salt
SmÀlt choklad och smör, mixa tillsammans med bönorna och vispa ner socker, havregryn, havremjöl, bakpulver och salt
Rör ihop och bred ut i oljad form (jag anvÀnder kokosolja), ca 30-40cm (funkar super i bÄde en liten lÄngpanna eller rund springform)
GrÀdda i 175 grader i 20 minuter
Bred pĂ„ kokostĂ€cketđ nĂ€r kakan svalnat
KokostÀcke
- 100 gram smör
- 1/2 dl kokossocker
- 1/2 dl honung
- 2 dl grÀdde
- 200 gram kokosflingor
Koka ihop allt utom kokos. LÀgg i kokosflingor och lÄt svÀlla lite

Den gĂ„r utmĂ€rkt att frysa in och blir i princip aldrig torr đ och faktiskt – alla som smakar den vill ha receptet, sĂ„ varsĂ„goda đ
Och njut av helgen âïžđ