Chaffles är en favorit hemma hos oss. Det är en våffla gjort på mkt ost. Konsistensen blir jättebra! Vi har den som helglunch ibland och i slalombacken funkar den perfekt i matlådan. Om man vill lyxa till det ytterligare kan man köra med västerbottenost, smetsna och löjrom 😋

Chaffles 4 st

  • 4 ägg
  • 3 dl riven ost
  • 1 dl grädde
  • 1 dl mandelmjöl
  • Ca 25 g smält smör

Vispa ihop allt och grädda i våffeljärn. Servera med grädde och sylt. Jag hade även mandelsmör. Sylt kan du göra på vilka bär du vill och söta med det som passar dig. Jag använder björksocker. Spana detta inlägg där du hittar recept på chiasylt ❤️

3 svar till “Yummie vilka våfflor!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

%d bloggare gillar detta: