Snygg mat gör mig glad ❄️ och ja, det här var bland det godaste jag ätit på en ganska lång stund! Har länge funderat på en riktigt god efterrättspizza och nu blev suget för stort så här kommer den 🙌

Lördagspizza a’la No Junk 💛
• 1,75 dl riven mozzarella
• 1 msk naturell färskost (gärna eko)
Värm i mikron i 1 min och blanda sen runt med en gaffel
Blanda i:
• 0,5 dl mandelmjöl
• 1 nypa salt
Knåda degen och kavla sen ut den mellan två bakplåtspapper – grädda i 220 grader ca 6 minuter (tills den fått lite färg)

Medan förbereder du vad du vill ha på – jag valde hasselnötskräm från Upgrit, banan och jordgubbar
Bred på hasselnötskrämen medan botten är varm och garnera med det du önskar 😍
Klart 🙌

På denna länk får du 10% på Upgrits sortiment via oss 💗 https://www.upgrit.se/partner-signup/?id=7641