Fantastisk hösthelg i Norge med tält och massor av god mat! På bilresa är en kall pizza grymt bra att ha med. Lätt att äta i handen och jättegott. Vi älskar fat head pizza. Lätt den bästa pizzabotten!

Suovas är ofta med på våra utflykter och jag är uppvuxen med att suovas äts med bröd som doppas i stekskyn (massor av smör 😄) och dessa wraps blir jättebra att doppa eller att äta suovasen i. Funkar också perfekt till hamburgare om man inte bara vill äta den i kåsa. Tack www.56kilo.se för inspiration till båda!

Kerstins frölimpa var också så god att rosta lite tillsammans med suovas eller bara äta rostad med pålägg 🥰

Snacks är alltid bra att ha med! Kalla grillkorvar, kokoschips, ren/älgkorv, oliver och mörk choklad är våra favoriter!

Och om du ändå är ute! Passa på att ta ett bad! Det är fantastiskt! Jag som varit en riktig badkruka bestämde mig för några år sedan att bada så ofta jag får chansen och nu älskar jag det! Minst ett bad utomhus varje månad vill jag försöka få till. Testa du med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

%d bloggare gillar detta: