Sitter sötsuget kvar efter påsken?

Påsken är över men sötsuget blir tyvärr kvar för många och sockerintaget känns utom kontroll trots många tappra försök. Känner du att du en gång för alla vill göra en hållbar förändring och ändå kunna njuta av god mat? Tänk vad skönt om du kan bli av med sötsuget! Maj är en perfekt för att få in nya vanor innan ledighet och varma sommardagar.

Måndag 8/5 startar vi vår 5 veckors online grupp där du får massor av stöd av oss och de andra i gruppen, goda, enkla och näringsrika recept på mat, bröd och många livlinor att ta till när sötsuget sätter in. Du får färdiga menyer och inköpslistor och du kommer få äta dig mätt och nöjd. Dessutom får du varje dag intressant info om olika ämnen. Detta är ett helhetskoncept för din hälsa. Här hittar du referenser från tidigare deltagare.

Vi vill jättegärna att du hänger med! Du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss. Begränsat antal platser. Läs mer om upplägg och anmälan här.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

%d bloggare gillar detta: