Hem

No Junk, alltså inget skräp, betyder för oss naturlig mat utan onödiga tillsatser, från ekologiska källor och/eller från djur som levt vilt eller fått beta fritt ute. Mat som vi människor mår bra av. Hos oss ska du som vill leva hälsosamt kunna hitta alternativ att äta och fika, och finns inte det just du efterfrågar försöker vi lösa det åt dig.

Vi har ingen fast inriktning men fokuserar främst på dig som vill äta paleo/stenålderskost, autoimmunkost, lågkolhydratkost/LCHF, rawfood och vegankost ska kunna finna bra alternativ. Se Info om du vill veta mer om dessa begrepp.

I vår butik säljer vi produkter som vi anser håller en bra kvalitet och underlättar för dig som vill leva hälsosamt. På våra hyllor hittar du livsmedel, hudvård, kosttillskott, inredning, köksutrustning, böcker och artiklar för baby och barn.

Utöver detta arbetar vi med coachning och föreläsningar inom kost, näring, hormoner och träning. Samt anordnar roliga inspirationsträffar där du får lära dig mer om hälsa och livsstil.  Om du är intresserad av att få ett personligt kost och näringsupplägg anpassat efter dina förutsättningar och mål hittar du info om det under Hälsorådgivning.

Följ gärna vår Facebook sida för aktuella öppettider.