Just nu sitter jag på Guadeloupe och njuter av de sista dagarna innan semestern är slut och det nya arbetsåret börjar. Som tur är har jag ett arbete som jag älskar och ser fram emot. I 16 år har jag arbetat med att coacha andra till en bättre livsstil och en bättre hälsa och det har varit så enormt givande jag har under åren skaffat mig många vidareutbildningar men den största utbildningen har jag fått av alla erfarenheter som mina klienter givit mig och jag är så tacksam till alla er som gett mig förtroendet att följa er på er resa. På grund av föräldraledighet och annat som skett under de senaste 2 åren har jag haft begränsat med tider för rådgivning men nu under våren kommer jag kunna träffa dig som vill optimera din hälsa. Nedan kan du läsa mer om vad jag kan hjälpa dig med. Om du vill läsa mer om mig så hittar du det här

Cert_PI_EN_svart

 

Med vänlig hälsning

Jana Stridfeldt Bjuhr
Hälsovägledare
Lic Kost och Näringsrådgivare
Mindfulnessinstruktör
Hormonrådgivare
DNA terapeut

Jag erbjuder Hälsovägledning för dig som

 • vill optimera din hälsa
 • vill få bättre resultat av din träning- öka muskelmassa/gå ner i fett/öka uthållighet/ förbättra återhämtning
 • vill gå ner/upp i vikt
 • har hormonella problem som ex. sköldkörtelproblem, PMS, PCOS, endometrios, klimakteriebesvär
 • lider av stress/utmattning/överträning
 • har magproblem som ex magkatarr, IBS, Chrons, Ulcerös colit.
 • har allergier, astma, eksem eller andra autoimmuna sjukdomar

 

Läs mer om mina tjänster under Rådgivning

DNA Life

Testerna från DNA life är ett ovärderligt verktyg inför en livsstilsförändring då de visar hur du ska förhålla dig till dina gener för att hålla dig frisk, få optimal effekt av din träning och hitta en lösning på ev. viktproblem. Testerna visar de genetiska avvikelser som du kan påverka med din livsstil.
Utifrån resultatet får du kost/träning/livsstilsråd som är helt anpassade efter dina genetiska förutsättningar. Testerna är mycket omfattande och SÅÅÅ spännande.

Du beställer testet via mig och när du fått resultatet bokar vi in en rådgivning.

 • DNA HealthSkärmavbild 2017-09-17 kl. 16.12.52
 • DNA Sport
 • DNA Diet
 • DNA Östrogen

Läs mer om testerna DNA life

Tjänster företag

Jag har stor erfarenhet av att arbeta med företagshälsovård och jag erbjuder rådgivning både på individ och gruppnivå (ex. kost/motion, mindfulness) på din arbetsplats samt håller föreläsningar. Jag skräddarsyr innehållet efter era behov. Ex på föreläsningar:

 • Mat för balans, energi och prestation4e9d009b0cdcec20ce4ee23e8415fb7b
 • Motion och stillasittande
 • Stress/Mindfulness

Jag kan även hjälpa till med att ta fram friskvårdsstrategier och anordna aktivitetstävlingar.

Läs mer om mina tjänster under Rådgivning.

Du är välkommen att kontakta mig om du har funderingar eller vill boka en tid //Jana

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

%d bloggare gillar detta: