Om oss

Våra vägar korsades av olika anledningar under 2013 och vi förstod rätt snabbt att detta var en speciell vänskap. Vi har många gemensamma intressen men det största är naturlig livstil. Vi båda värnar om att ge både kropp och natur bästa möjliga förutsättningar för hälsa. Det vi stoppar i kroppen, på huden och i munnen ska vara så naturligt som möjligt samtidigt som det är viktigt att kunna ha en avslappnad inställning. Perfektion är inget som eftersträvas av någon av oss! Var snäll mot dig själv! Du är den viktigaste personen i ditt liv! Var din egen bästa vän, du förtjänar så mycket kärlek och omtanke!

Jenny har under 10 års tid drivit Café och Restaurang där hon arbetat med ekologiska råvaror och lågkolhydratkost. Jenny är även personlig tränare och Crossfitcoach.
Hon har lång erfarenhet av träning och ett stort hälsointresse och hjälper gärna andra att med rätt träning och rätt näring må så bra som möjligt.
Jenny älskar dessutom att bjuda på enkel, näringsrik, god och vacker mat, lagad från grunden. Att få tända ljus och vara kreativ i köket får Jenny att skratta och må bra.

Jana har lång erfarenhet av Hälsoutveckling och har jobbat med kost och hälsa sedan 2002. Idag jobbar hon även med Närings, Hormonrådgivning, DNA terapi samt mindfulness. 2008 till 2017 har Jana arbetat som Hälsoutvecklare på LKAB och har stor erfarenhet av arbete med företagshälsovård.
Jana är mycket intresserad av Funktionsmedicin och att hitta orsaken bakom ohälsa och sjukdom. Hon älskar det detektivarbete det innebär att hitta en lösning för att hjälpa sina klienter. Jana kan sitta i timmar och läsa om spännande ny forskning och nya rön om hur man optimerar sin hälsa. I Janas kök experimenteras det alltid med olika glutenfria och kolhydratsnåla recept. Sånt som surkål och kombucha står och jäser i Janas tvättstuga.

Läs gärna mer här.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

%d bloggare gillar detta: