Några mil på skidor senare avslutade vi påskledigheten ☀️ tillsammans 😍

Eftersom vi båda lyckades göra fläskpannkaka denna vecka så får ni här två varianter 💛
FLÄSKPANNKAKA i stekpanna eller muurikka (glutenfri)
9 ägg
9 dl havremjölk
6 dl havremjöl
1 dl mandelmjöl
1 dl pofiber
Lite salt
Stek 400 gram fläsk i mindre bitar, häll över smeten och vänd när den känns fast
(tack till @marithabacke som fixade denna 😘)

FLÄSKPANNKAKA i ugn – lowcarb (@56kilo.se)
3 paket bacon
8 st ägg
1,5 dl grädde
250 gram keso
150 g mild ost (t ex gräddost, hushållsost)
Sätt ugnen på 225g
Klipp baconet i mindre bitar och stek. Lägg över i ugnsformVispa under tiden upp ägg med grädden och rör ner keson.
Övervispa inte – det räcker att det blandar sig. Strö den rivna osten på baconet och sen äggstanningen över det. Grädda tills pannkakan är vackert bubblig och fått gyllenbrun yta, ca 20 min
Servera med lingonsylt

Tredje tipset är att använda din egen pannkakssmet och hälla den över stekt fläsk 🤗