Jag blev så sugen när jag såg receptet på rulltårta från Paleoskafferiet. Jag gjorde deras botten men egen fyllning. Så smarrig! Perfekt fika vid majbrasan 😊

Botten
  • 4 ägg
  • 4 msk kokossocker
  • 1 dl mandelmjöl
  • 2 msk tapioka eller potatismjöl
  • 3 msk kakao
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 nypa havssalt

Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker någon minut tills det är fluffigt. Blanda ihop de torra ingredienserna och rör försiktigt ner i äggsmeten. Häll ut smeten på oljat (kokosolja) bakplåtspapper och grädda i 15 min. Låt svalna.

Smörkräm
  • 100 g rumsvarmt smör
  • 50 g mandelsmör
  • 1 dl kokossocker
  • 1 dl hackad rostad och saltad mandel

Vispa ihop allt med elvisp tills fluffigt. Vänd rulltårtan så att du brer smörkrämen på baksidan av den. Rulla ihop försiktigt. Klart! Fikadags! Går också bra att frysa om du vill spara till senare.

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

%d bloggare gillar detta: