AlltsÄ flÀskpannkaka kan man verkligen lÀngta efter nÀr man inte Àter gluten och hÄller nere kolhydraterna men denna Àr ett sÄÄÄ bra alternativ! Jag Àlskar den och har gjort den i mÄnga Är. à se Falkman Fredriksson stÄr för receptet. https://www.56kilo.se/ugnspannkaka/
Till pannkakan serverade jag en chiasylt pĂ„ lingon, lite keso och mandelsmör frĂ„n Upgrit. Smaskigt vĂ€rre đ
SÄ hÀr gjorde jag sylten:
4 dl frysta lingon
1 dl vatten
1/2 dl björksocker
1/2 dl chiafrön
1 krm vaniljpulver – kan uteslutas
2 st stjÀrnanis- kan uteslutas
Koka ihop allt utom chiafrön tills du fĂ„tt bĂ€ren mjuka. Rör ner chiafrön och lĂ„t svĂ€lla. Klart đ
Fler recept pÄ chiasylt hittar du hÀr.