Vi på No Junk har valt att samarbeta med några företag som vi tycker är grymma! De är så kunniga och vi vet att vi kan lita på att vi inte hittar något ”junk” i deras sortiment.

Ekobutiken har ett fantastiskt sortiment av bra kosttillskott från tex Thorne som är ett av våra favoritmärken! Läs mer om hur du väljer bra tillskott här. Utöver Thorne har dom även andra bra märken som tex Quicksilver Scientific och om du beställer därifrån- glöm inte olivoljan! Den godaste vi smakat! Ekologisk och så fin kvalitet.

Ägarna till Ekobutiken har även en butik för ekologisk och hållbar heminredning som heter Grön Interiör. Deras täcken, kuddar och sängkläder är så härliga. De har just nu rabatt på bäddtextil för barn. Gå in och kolla 😊

www.ekobutiken.se
www.groninterior.se

Sen har vi ännu ett svenskt företag- Upgrit som drivs av de mycket kunniga gänget som även ligger bakom Funktionsmedicinska Insitutet och Paleo Institute. Här är kunskapen om funktionsmedicin mycket hög och produkterna är jättebra. De har bra märken som bla Thorne, Holistic, Helhetshälsa men även kosttillskott och en del annat i sitt egna märke. Våra största favoriter är deras kollagen, nötsmör, MCT olja och deras Magnesium. Läs gärna mer om olika sorters magnesium här.

www.upgrit.se

Ett svar till “Våra samarbetspartners”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

%d bloggare gillar detta: