Äntligen är dagen här! Det har gått 4 månader och jag kan nu börja springa och åka skidor. Har åkt lite skateskidor innan men bara på platt underlag – tänkte försöka mig på lite backar nu. Tur att det kräksnöat i flera veckor – säsongen blir förhoppningsvis lång 😊 för mig har den ju just börjat! Jag ska ta min första löptur idag och känna efter hur det känns. Jag är supertaggad!

Om du vill läsa tidigare inlägg hittar du mitt första här och mitt andra efter 10 veckor här

Ärret har känts stramt, ömt och väldigt obehagligt när jag rört i det och när byxor legat mot men sen var jag med om magi!

Ulla Lindh gjorde en ärrbehandling på mig! Hon masserade magmusklerna och ärret och hips vips- dagen efter hade jag ingen ömhet och allt det strama var puts väck! Helt otroligt! Jag rekommenderar er verkligen att gå dit med era ärr- det kan vara allt från förlossningsärr till operationer och skador. Ärr påverkar vår kropp mer än vad man tror och man kan få stora vinster av att behandla dom.

Själva musklerna känns bra, jag fortsätter med mina övningar från Katarina Woxnerud och har gjort en hel del egna varianter och fått inspiration från Instasidan ourfitfamilylife. Jag kan göra några pullups så länge jag gör dom ganska strikta och jag har även börjat göra lite hängövningar påväg till att så småningom kunna göra toes to bar igen 😊 jag har aldrig haft nån vidare teknik på dom men tänkte försöka få till det nu när jag börjar från scratch.

Nedan ser du en bild på min mage efter två graviditeter- hade en liten diastas och navelbråck men inte något som syntes särskilt mycket och jag kunde hålla ihop magen. Hade dock mycket ryggproblem redan då.

Bilderna till höger är 4 år efter tredje graviditeten då magen helt kollapsat trots flera varv av mamma mage träning. Inget kul att se gravid ut samt att inte kunna äta utan att hela magsäcken hänger löst.

De nedre bilderna är från idag. Magmusklerna är mycket närmare varandra och även om jag kan äta för mycket och få en ”food baby” även nu så blir det inte samma obehagliga känsla som innan. Har ingen smärta från operationen alls just nu i min vardag och kan göra allt helt obehindrat! Jag är såå glad!

Jag fortsätter min träning då jag känner att jag behöver bli ännu starkare i mina hållningsmuskler. Ska kolla hur magmusklerna fungerar nästa fredag då Gabriella på Snabelhuset Hälsa ska kolla med ultraljud igen. Kul att se hur musklerna fungerar på insidan 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

%d bloggare gillar detta: