Jag har förra veckan tagit min första försiktiga skidtur- får inte riktigt köra skidträning ännu men en fin liten tur i solen kände jag att jag vågade jag mig på. Om du vill läsa mer om min diastas operation så kan du göra det här.

Det var så härligt i solen och min vapendragare Jenny förgyller vilken skidtur som helst. Jag fick sån vårfeeling och for hem och gjorde mina fantastiska vårkakor! Prova! Vi har även bra tips på lite mer hälsosamma alternativ till matsäcken här.

Vårkakor ca 20 st

  • 1 dl mandelsmör
  • 100 g smält choklad minst 70% kakao
  • 120 g smör eller kokosolja
  • 6 dl mandelmjöl
  • 1 dl kokosflingor
  • 10 dadlar
  • 1 krm vaniljpulver
  • Flingsalt

Blanda ihop allt utom choklad, mandelsmör och salt i en mixer och tryck ut i metallformar eller små kakformar. Grädda i 175 grader i 5-7 min. Låt svalna och lägg på ca 1 tsk mandelsmör och häll över 1 tsk choklad. Toppa med lite flingsalt! Klart! Ut och åk skidor nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

%d bloggare gillar detta: