Smulpaj – low carb đźĄ°

Om ni som jag och Jana älskar paj, testa denna blodsockersnälla variant 💛

Sätt ugnen på 200 grader

Blanda:
• 150 gram rumsvarmt smör
• 1,5 dl kokosmjöl
• 2 dl mandelmjöl
• 1 dl hackade mandlar
• 1 dl björksocker
• 1 msk fibersirap
• 1/2 tsk vaniljpulver
• 2 nypor salt

Smörj en pajform med kokosolja, fyll botten av formen med bär – smula över blandningen och grädda ca 15 min
Servera med vispad kokosgrädde

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ă„ndra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ă„ndra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ă„ndra )

Ansluter till %s